Curs pregatire INR 2020

Institutul Notarial Român organizează al II-lea CURS de pregătire pentru viitorii candidați la concursul/examenul de dobândire a calității de notar stagiar

Institutul Notarial Român organizează în perioada 25.08 – 20.10.2020 un al doilea curs de pregătire pentru susținerea concursului de dobândire a calității de notar stagiar prin susținerea cursurilor de pregătire în variantă on-line. Platforma on-line utilizată de INR vă permite să interacționați în timp real cu formatorii noștri, din confortul casei sau al biroului, fără schimbări majore în programul dumneavoastră și fără cheltuieli de deplasare.

Cursul de pregătire organizat de INR acoperă integral tematica pentru susținerea examenului sau a concursului pentru dobândirea calității de notar stagiar pentru anul 2020, conform Hotărârii Consiliului Uniunii nr. 43/28.05.2020 și Avizului favorabil al Ministerului Justiției nr. 13/11/57494/2017/01.07.2020.
Un accent deosebit se va pune pe elementele de legislație și proceduri notariale predate de notari publici în funcție cu o vastă experiență profesională.

Beneficiați de îndrumare din partea formatorilor Institutului Notarial Român: profesori universitari, notari publici cu experiență și foști stagiari, actuali notari publici, care au trecut prin aceeași experiență ca și dumneavoastră și au reușit să își împlinească visul!
.Toate detaliile privind organizarea acestui curs:
- formatorii care sustin cursul
- temele cursului
- costurile și modalitățile de plată
- durata cursurilor de pregătire profesională
- cum mă înscriu și cum particip.

*) click pe descriere pentru a vizualiza anuntul integral in format electronic (.pdf)
**) anuntul contine link-ul paginii unde se poate efectua plata cu cardul pentru acest curs - powered by PayU

Cum mă înscriu?

1. Completați formularul de înscriere :

2. Achitați taxa de participare

Înscrierea la cursurile noastre vă este garantată în momentul achitării taxei de participare. Iată mai jos care sunt opțiunile de plată a cursurilor de pregătire profesională organizate de INR:

1. Plată integrală – Această opțiune vă conferă mai multe variante de plată, dupa cum urmează:
prin transfer bancar sau foaie de vărsământ. Plata se va face în contul nostru deschis la BCR sucursala Plevnei cont IBAN: RO12RNCB0071115799310001. Dacă optați pentru plata prin transfer bancar sau foaie de vărsământ, o copie a ordinului de plată se va transmite pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro

online cu cardul bancar debit/credit prin Payu (Visa/ Visa Electron/ Maestro/ Mastercard).
Dacă alegeți varianta “online cu cardul bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile cardului dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.
Plățile se efectuează prin intermediul sistemului “ 3-D Secure”, sistem ce reduce riscul de fraudă și asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau fizic, la comerciant.

2. Plată în rate, de până la 12 rate, fără dobândă și comision 0. Pentru această opțiune vă punem la dispoziție mai multe tipuri de programe si carduri: Card Avantaj, Alpha Bank, BRD Finance, Star BT sau BRD Bank.

 Dacă optați pentru plata online cu cardul bancar debit/credit sau plata in rate dati click pe butonul de mai jos.


Plata Curs pregatire INR 2020

Cum particip?


1. Instalați aplicația ZOOM.US (Pașii pentru instalare îi regăsiți accesand bannerul de mai jos)
Aplicatia Zoom

2. Toate informațiile legate de participare și de desfășurare a cursurilor vor fi transmise pe adresa de e-mail completată în formularul de înscriere.

Pe această adresă de e-mail veți primi un link din partea formatorului/moderatorului pentru conectare la cursuri, precum și data și ora desfășurării acestora. Acest link se poate accesa folosind aplicația ZOOM, deja instalată.