EXAMEN DE DEFINITIVAT – SESIUNEA APRILIE 2019

EXAMEN DE DEFINITIVAT – SESIUNEA APRILIE 2019

Lista cu rezultatele finale ale examenului


Anexa nr. 9 – Lista cu rezultatele finale ale examenului de definitivat.*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)

Lista cu rezultatele contestațiilor


Anexa nr. 7A – Lista cu rezultatele contestațiilor la examenul de definitivat.*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)

Rezultatele examenului


Anexa nr. 5 - Lista rezultatelor examenului de definitivat.*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)

BAREM DE NOTARE RĂMAS DEFINITV – PROBA PRACTICĂ

BAREMUL DE NOTARE - PROBA PRACTICĂ


BAREMUL DE NOTARE - PROBA PRACTICĂ - EXAMEN DE DEFINITIVAT, ORGANIZAT ÎN ZILELE DE 2 ȘI 4 APRILIE 2019.*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)

BAREMUL RĂMAS DEFINITIV – PROBA TEORETICĂ


BAREMUL RĂMAS DEFINITIV – PROBA TEORETICĂ – EXAMEN DE DEFINITIVAT, ORGANIZAT ÎN ZILELE DE 2 ȘI 4 APRILIE 2019.*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)

BAREMUL DE NOTARE - PROBA TEORETICĂ


BAREMUL DE NOTARE - PROBA TEORETICĂ LA EXAMENUL DE DEFINITIVAT ORGANIZAT ÎN ZILELE DE 2 ȘI 4 APRILIE 2019.*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)

Anunțul privind stabilirea orei și a datei

Situația centralizată a notarilor stagiari

Anunt privind organizarea examenului de definitivat