Institutul Notarial Român organizează, în colaborare cu Camera Notarilor Publici București, în perioada 14 - 15 octombrie, Cursul on-line de pregătire profesională pentru notarii publici

CURS DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ PENTRU NOTARII PUBLICI

Informatii suplimentare

Conform Deciziei Biroului Executiv al UNNPR nr. 48 din 10.02.2021, click aici, taxa pentru prima participare a notarilor publici la un simpozion de pregătire profesională continuă în anul 2021 se decontează din bugetul CNARNN-Infonot.

Pentru a doua participare în cursul acestui an, taxa se reduce cu 50%, costul unui curs organizat on-line fiind astfel de 250 lei.

Pentru a treia participare în cursul aceluiași an, taxa se reduce cu 60%, cuantumul acesteia fiind de 200 lei.

Pot beneficia de aceste reducere doar notarii publici care și-au îndeplinit obligația de formare profesională în anul anterior.Taxa de participare se poate plăti în contul INR: RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR-Sucursala Plevnei. Cod fiscal INR:26781193.

Folosirea platformei online Zoom


1. Instalați aplicația ZOOM.US (Pașii pentru instalare îi regăsiți accesand bannerul de mai jos)
Aplicatia Zoom

2. Toate informațiile legate de participare și de desfășurare a cursurilor vor fi transmise pe adresa de e-mail completată în formularul de înscriere.

Pe această adresă de e-mail veți primi un link din partea formatorului/moderatorului pentru conectare la cursuri, precum și data și ora desfășurării acestora. Acest link se poate accesa folosind aplicația ZOOM, deja instalată.