Institutul Notarial Roman

Bine ati venit pe siteul Institutului Notarial Roman!!!

Institutul Notarial Roman

www.institutulnotarialroman.ro


CURSURI DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ PENTRU PERSOANELE CARE INTENȚIONEAZĂ SĂ PARTICIPE LA EXAMENUL SAU CONCURSUL PENTRU DOBÂNDIREA CALITĂȚII DE NOTAR STAGIAR


VĂ ADUCEM LA CUNOȘTINȚĂ FAPTUL CĂ TERMENUL PENTRU ÎNSCRIEREA LA CURSURILE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ PENTRU PERSOANELE CARE INTENȚIONEAZĂ SĂ PARTICIPE LA EXAMENUL SAU CONCURSUL PENTRU DOBÂNDIREA CALITĂȚII DE NOTAR STAGIAR S-A PRELUNGIT PÂNĂ JOI 13 IUNIE 2019.


*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)
INSTITUTUL NOTARIAL ROMÂN organizează în perioada 14 iunie – 7 iulie 2019 cursuri de pregătire profesională pentru persoanele care intenționează să participe la examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar. Cursurile se vor desfășura în zilele de vineri, sâmbătă și duminică, din perioada 14 iunie - 7 iulie 2019, conform orarului anexat.


*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)Cerere de înscriere la cursul de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar (14.06.-07.07.2019)

Cursurile de pregătire se vor desfășura la Centrul de conferințe ”Auditorium Pallady”, Bld. Theodor Pallady, nr. 40G, etaj 4, Sala Roma, sector 3, București


*) click pe descriere pentru a completa cererea de inscriere in format electronicPROGRAMUL cursurilor de pregătire pentru persoanele care intenționează să participe la examenul/concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar.
Cursurile vor avea în vedere tematica și bibliografia pentru examenul sau concursul pentru dobândirea calității de notar stagiar, aprobată prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 81 din 13.10.2017, publicată pe pagina de internet: www.uniuneanotarilor.ro la secțiunea Cum devin notar


*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)


Admitere stagiari 2019
Orare notari stagiari admisi in februarie 2018
Orare notari stagiari admisi in februarie 2018

ANUNT IMPORTANT


Tematica și bibliografia cu caracter teoretic pentru examenul de definitivat și pentru concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 24/09.05.2019 (anexa nr. 1).*) click pe imagine pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)Tematica și bibliografia cu caracter practic pentru examenul de definitivat și pentru concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 24/09.05.2019 (anexa nr. 2).*) click pe imagine pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)Avizul favorabil al Ministerului Justiției în legătura cu tematica și bibliografia cu caracter teoretic și practic pentru examenul de definitivat și pentru concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică, aprobate prin Hotărârea Consiliului Uniunii nr. 24/09.05.2019.*) click pe imagine pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)


Hotararea Consiliului Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania nr.24/09.05.2019 privind aprobarea tematicii si a bibliografiei atat pentru examenul de definivat cat si pentru concursul de admitere in functia de notar public pentru ocuparea locurilor vacante de notar public, pentru persoanele care au cel putin 6 ani vechime in functii de specialitate juridica.


*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul in format electronic (.pdf)

Regimurile matrimoniale si succesiunile

Legate cu titlu particular

Certificatul european de mostenitor

Ordinea publica si recunoasterea hotararilor

Alegerea legii aplicabile

State terte

Resedinta obisnuita

Valabilitatea testamentelor

Seminar privind ”Regulamentul UE 650/2012 și implicații fiscale transfrontaliere” - Partea 1

Seminar privind ”Regulamentul UE 650/2012 și implicații fiscale transfrontaliere” - Partea 2

Institutul Notarial Roman - Simpozion 2017

inr_postdru