Institutul Notarial Roman

Bine ati venit pe siteul Institutului Notarial Roman!!!

Institutul Notarial Roman

www.institutulnotarialroman.ro

www.institutulnotarialroman.ro

inr_postdru

Anunt privind examinarea medicala!IN ATENTIA NOTARILOR PUBLICI DIN CADRUL CNP BUCURESTI
care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR

Notarii publici din cadrul CNP Bucuresti, prevazuti in tabelul alaturat, care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR (stagiu complet de 3 module) vor ridica diplomele de absolvire de la sediul Institutului Notarial Roman, str. General Berthelor, nr. 41, corp B, in intervalul orar 08:00 – 16:30.

Inmanarea diplomelor se va face pe baza prezentarii unui act de identitate (BI/CI).Tabelul 1 - CNP Bucuresti
Tabelul 2 - CNP Bucuresti, Seria 4
Tabelul 3 - CNP Bucuresti, Seria 7*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul scanatCentralizatorul final in urma contestatiilor la examenul de definitivat*) Afisat in data de 20.12.2014 ora 00:40
**) click pe descriere pentru a vizualiza documentul scanat
Rezultatele examenului de definitivat sesiunea decembrie 2014*) Afisat in data de 11.12.2014 ora 15:50
**) click pe descriere pentru a vizualiza documentul scanat

ANUNT IMPORTANT

Examenul de definitivat organizat in zilele de 08 si 10 decembrie 2014 se va desfasura la Centrul de Conferinte Auditorium Pallady din B-dul. Theodor Pallady, nr.40G, Sector 3, Bucuresti incepand cu orele 9,00. De asemenea, candidatii la examenul de definitivat trebuie sa fie prezenti la locatia mentionata incepand cu orele 8,30 in vederea indeplinirii formalitatilor de identificare si acces in sala.

Testimonial

  • Perfecţionarea activităţii notariale în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene este o necesitate şi în acelaşi timp o provocare asumată, inclusiv de conducerea Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, iar ideea înfiinţării unui Institut Notarial a apărut anterior aderării ţării noastre la Uniunea Europeană, în contextul oferit de iminenţa acestui proces.

    Demersurile pentru înfiinţarea Institutului Notarial Român au început în anul 2005, când, Consiliul Uniunii a decis înfiinţarea Fundaţiei Institutului Notarial Român, menit să organizeze şi să desfăşoare activităţile de formare profesională a notarilor publici, a notarilor stagiari, precum şi elaborarea de studii privind dezvoltarea profesiei de notar public.

    Prof. univ. dr. Dan Drosu Șaguna, Director INR