Institutul Notarial Roman

Bine ati venit pe siteul Institutului Notarial Roman!!!

Institutul Notarial Roman

www.institutulnotarialroman.ro

www.institutulnotarialroman.ro

inr_postdru

ANUNȚ


În baza Hotărârii Consiliului Director al Institutului Notarial Român nr. 7/23.02.2015 se organizează cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar.

Cursurile de pregătire vor avea o durată de 3h/ședință și se vor desfășura începând cu data de 15 aprilie 2015, iar taxa de participare este de 150 lei/ședință.

Taxa se achită în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR-Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Actele necesare pentru înscrierea la cursurile de pregătire profesională organizate de către INR sunt:

• Cererea de înscriere (Descarcă aici);
• Copie a cărții de identitate;
• Copie a ordinului de plată.

Acestea se transmit pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro, în atenția doamnei Rodica Libiu, sau la numărul de fax: 031.437.98.20.

Participarea dvs. la fiecare curs de pregătire teoretică se va realiza prin transmiterea cererii de înscriere și dovada ordinului de plată.IN ATENTIA NOTARILOR PUBLICI DIN CADRUL CNP BUCURESTI
care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR

Notarii publici din cadrul CNP Bucuresti, prevazuti in tabelul alaturat, care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR (stagiu complet de 3 module) vor ridica diplomele de absolvire de la sediul Institutului Notarial Roman, str. General Berthelor, nr. 41, corp B, in intervalul orar 08:00 – 16:30.

Inmanarea diplomelor se va face pe baza prezentarii unui act de identitate (BI/CI).Tabelul 1 - CNP Bucuresti
Tabelul 2 - CNP Bucuresti, Seria 4
Tabelul 3 - CNP Bucuresti, Seria 7*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul scanatTestimonial

  • Perfecţionarea activităţii notariale în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene este o necesitate şi în acelaşi timp o provocare asumată, inclusiv de conducerea Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, iar ideea înfiinţării unui Institut Notarial a apărut anterior aderării ţării noastre la Uniunea Europeană, în contextul oferit de iminenţa acestui proces.

    Demersurile pentru înfiinţarea Institutului Notarial Român au început în anul 2005, când, Consiliul Uniunii a decis înfiinţarea Fundaţiei Institutului Notarial Român, menit să organizeze şi să desfăşoare activităţile de formare profesională a notarilor publici, a notarilor stagiari, precum şi elaborarea de studii privind dezvoltarea profesiei de notar public.

    Prof. univ. dr. Dan Drosu Șaguna, Director INR