Institutul Notarial Roman

Bine ati venit pe siteul Institutului Notarial Roman!!!

Institutul Notarial Roman

www.institutulnotarialroman.ro

A N U N Ț


Institutul Notarial Român organizează cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar începând cu data de 3 iunie 2016.
Cursurile se vor desfășura conform programului și tematicii din anexă. Taxa de participare este de 3.000 lei și se achită integral până la data de 27 mai 2016 în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR - Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:
• Cererea de înscriere (Descarcă aici);
• Copie a cărții de identitate;
• Copie a ordinului de plată.
Documentele mai sus menționate se transmit pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro, în atenția doamnei Rodica Libiu, sau la numărul de fax: 031.437.98.20.

ANEXA - PROGRAMUL, TEMATICA și FORMATORII cursurilor de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar. Click pe descriere pentru a putea vizualiza anexa in format pdf.
inr_postdru

ANUNT IMPORTANT


LISTA REZULTATELOR FINALE ALE CONCURSULUI DE SCHIMBARE A SEDIILOR BIROURILOR NOTARIALE DUPA SOLUTIONAREA CONTESTATIILOR - 12.10.2015


*) click pe descriere pentru a vizualiza lista rezultatelor in format electronic (pdf)


ANUNT IMPORTANT

ANUNT IMPORTANT


LISTA REZULTATELOR CONCURSULUI DE SCHIMBARE A SEDIILOR BIROURILOR NOTARIALE - 01.10.2015


*) click pe descriere pentru a vizualiza lista rezultatelor in format electronic (pdf)


ANUNT IMPORTANT

SUBIECTELE SI BAREMUL DE NOTARE
Concursul de schimbare a sediilor birourilor notariale - 30.09.2015, Bucuresti

*) click pe descriere pentru a vizualiza subiectele si baremul in format electronicANUNȚAvând în vedere numărul mic de notari publici înscriși pentru modulul 3, Seria C organizat în cadrul Camerei Notarilor Publici Iași în perioada 22-24 mai 2015, vă aducem la cunoștință că acest modul a fost amânat pentru data de 03-05 iulie 2015.


ANUNȚ - organizare cursuri de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar


Cursurile de pregătire pentru candidații la examenul de admitere în profesia de notar stagiar vor începe sâmbătă, 25 aprilie 2015, la orele 10,30 la sediul Centrul de Conferințe Auditorium Pallady, din B-dul Theodor Pallady, nr.40G, București, Sector 3, etaj 4, Sala Roma.

Taxa în cuantum de 150 RON/ședință se achită în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR-Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Actele necesare pentru înscrierea la cursurile de pregătire profesională organizate de către INR sunt:

• Cererea de înscriere (Descarcă aici);
• Copie a cărții de identitate;
• Copie a ordinului de plată.

Acestea se transmit pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro, sau la numărul de fax: 031.437.98.20.

Participarea dvs. la fiecare curs de pregătire teoretică se va realiza prin transmiterea cererii de înscriere și dovada ordinului de plată.


ANUNT - organizare curs de instruire privind Arhiva Electronică de Garanții Reale Imobiliare, vineri 24 aprilie 2015, orele 11.00


Institutul Notarial Român organizează cursuri de instruire pentru persoanele din cadrul camerelor notarilor publici și al birourilor notariale care efectuează operațiuni de înscriere în Arhiva Electronică de Garanții Reale Imobiliare, vineri, 24 aprilie 2015, orele 11,00 la Centrul de Conferințe Auditorium Pallady situat în B-dul. Theodor Pallady, nr.40G, Sector 3, București. Precizăm că durata cursurilor va fi de 6 ore, iar taxa de participare este de 400 lei/curs.

În vederea participării, persoanele interesate urmează să transmită pe adresa de e-mail secretariat@institutulnotarial.ro următoarele documente:

- Cerere de înscriere
- Copie a cărții de identitate
- Dovada ordinului de plată a taxei în contul: RO12RNCB0071115799310001, deschis la BCR - Sucursala Plevnei. Cod fiscal: 26781193

Totodată, vă rugăm să ne comunicați la adresa de e-mail sus-menționată până la data de 20 aprilie 2015, întrebările și temele propuse referitoare la problemele legate de operațiunile de înscriere în AEGRM.Anunt privind organizare cursuri de pregătire pentru candidații la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică


În baza Hotărârii Consiliului Director al Institutului Notarial Român nr. 11/19.03.2015 se organizează cursuri de pregătire pentru candidații la concursul de admitere în funcția de notar public pentru persoanele care au cel puțin 6 ani vechime în funcții de specialitate juridică.

Cursurile de pregătire vor avea o durată de 4h/ședință, iar taxa de participare este de 200 lei/ședință.

Taxa se achită în contul Institutului Notarial Român RO12RNCB0071115799310001 deschis la BCR-Sucursala Plevnei, Cod fiscal: 26781193.

Actele necesare pentru înscrierea la cursurile de pregătire profesională organizate de către INR sunt:  • Cererea de înscriere (Descarcă aici)

  • Copie a cărții de identitate

  • Copie a ordinului de platăAcestea se transmit pe adresa de e-mail: secretariat@institutulnotarial.ro, sau la numărul de fax: 031.437.98.20. Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon: 031/437.86.34.

Participarea dvs. la fiecare curs de pregătire teoretică se va realiza prin transmiterea cererii de înscriere și dovada ordinului de plată.IN ATENTIA NOTARILOR PUBLICI DIN CADRUL CNP BUCURESTI care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR


Notarii publici din cadrul CNP Bucuresti, prevazuti in tabelul alaturat, care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR (stagiu complet de 3 module) vor ridica diplomele de absolvire de la sediul Institutului Notarial Roman, str. Luigi Cazzavillan, nr. 11, et. 2, in intervalul orar 08:00 – 16:30.

Inmanarea diplomelor se va face pe baza prezentarii unui act de identitate (BI/CI).

In cazul in care doamna/domnul notar public nu se poate prezenta pentru ridicarea diplomei, există posibilitatea ca aceasta sa fie ridicata de un delegat/împuternicit ce va avea asupra sa CI/BI si delegația/împuternicirea semnata de notarul în cauza.

Tabelul 1 - CNP Bucuresti
Tabelul 2 - CNP Bucuresti*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul scanat
IN ATENTIA NOTARILOR PUBLICI DIN CADRUL CNP BUCURESTI
care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR

Notarii publici din cadrul CNP Bucuresti, prevazuti in tabelul alaturat, care au urmat cursurile de pregătire profesionala organizate de INR (stagiu complet de 3 module) vor ridica diplomele de absolvire de la sediul Institutului Notarial Roman, str. General Berthelor, nr. 41, corp B, in intervalul orar 08:00 – 16:30.

Inmanarea diplomelor se va face pe baza prezentarii unui act de identitate (BI/CI).Tabelul 1 - CNP Bucuresti
Tabelul 2 - CNP Bucuresti, Seria 4
Tabelul 3 - CNP Bucuresti, Seria 7*) click pe descriere pentru a vizualiza documentul scanatTestimonial

  • Perfecţionarea activităţii notariale în cadrul statelor membre ale Uniunii Europene este o necesitate şi în acelaşi timp o provocare asumată, inclusiv de conducerea Uniunii Naţionale a Notarilor Publici din România, iar ideea înfiinţării unui Institut Notarial a apărut anterior aderării ţării noastre la Uniunea Europeană, în contextul oferit de iminenţa acestui proces.

    Demersurile pentru înfiinţarea Institutului Notarial Român au început în anul 2005, când, Consiliul Uniunii a decis înfiinţarea Fundaţiei Institutului Notarial Român, menit să organizeze şi să desfăşoare activităţile de formare profesională a notarilor publici, a notarilor stagiari, precum şi elaborarea de studii privind dezvoltarea profesiei de notar public.

    Prof. univ. dr. Dan Drosu Șaguna, Director INR